Zeiss Opmi Pico

Hoogstaand en makkelijk te gebruiken microscoop met een hoog rendement.

Ergonomisch design

Hoge kwaliteit van de lenzen.

LED verlichting

Geïntegreerde full HD video camera

Bent u nieuwsgierig geworden en wenst u meer informatie?
Neemt u dan contact met ons op.

Beschrijving

Zeiss Opmi pico

De Zeiss Opmi Pico is een hoogstaand en makkelijk te gebruiken microscoop met een hoog rendement. Ervaar het zelf: De Zeiss Opmi Pico maakt het mogelijk om in een comfortabele en ergonomisch correcte houding te werken. De bekende en beproefde microscopen van Zeiss vormen dé standaard op de Nederlandse KNO afdelingen.

 

LED verlichting

De Opmi Pico microscoop maakt standaard gebruik van een LED lichtbron. De LED verlichting biedt een goed verdeeld licht. Hierdoor is het mogelijk om fijne structuren en details te zien. Ook heeft een LED lichtbron een lange levensduur waardoor de cost-of -ownership van het systeem laag blijft.

 

Geïntegreerde full HD video camera

De Zeiss Opmi Pico beschikt over een geïntegreerde full HD (1080p) videocamera. De video camera levert beelden van een hoge resolutie
en heeft erg duidelijke kleuren. Dit maakt het mogelijk om met de Opmi Pico fijne details te zien die duidelijk gedefinieerd kunnen worden.

 

Ook is het mogelijk om met de geïntegreerde camera aan de patiënt te laten zien. Dit zorgt ervoor dat de communicatie tussen art en patiënt verbeterd wordt. De Opmi Pico beschikt ook over een ‘slim opnemen’ functie, wordt de eerste 30 seconden opgenomen zonder dat de Record knop ingedrukt hoeft te worden.

 

Met de Opmi Pico kan full HD video’s opgenomen worden, de full HD video’s/afbeeldingen kunnen op een video monitor worden weergegeven s of er kan gestreamed worden via het netwerk om zo live mee te kijken.

 

De video’s/afbeeldingen kunnen opgeslagen worden op een USB of op een gedeeld netwerk. Dit maakt de overdracht naar een patiënt management software makkelijker.

Accessoires

Op aanvraag

Specificaties

Magnification Manual magnification changer, 1:6 ratio in 5 steps
Objective Lenses Different focal lengths from f = 200 mm to f = 400 mm, graded in steps of 50 mm
Fine focus objective lenses: 200, 250, 300 mm
Focus

Varioskop 100 (optional), focusable working distance 200–300 mm
Main Binocular Tube

Straight tube, f = 170 mm
0-180° Tiltable tube, f = 170 mm

Illumination

100 W halogen illumination
LED illumination (optional)

Weight

S100 floor stand: Approx. 90 kg (with OPMI)
S100 wall mount: Approx. 45 kg (with OPMI)
S100 ceiling mount: Approx. 55 kg (with OPMI)