Erbe Vio 50C

Mono- en bipolair coaguleren en monopolair snijden.

Intuïtieve bediening

Maximaal CUT-vermogen van 50 Watt

Digitale vermogensweergave

Nauwkeurig werken met microchirurgische naalden dankzij ultrafijne afstemming in het onderste vermogensbereik (1-20 Watt)

Opslaan van 2 vooraf gedefinieerde programma’s (overschrijfbaar)

Bent u nieuwsgierig geworden en wenst u meer informatie?
Neemt u dan contact met ons op.

Beschrijving

De VIO HF-chirurgieapparaten van modellenreeks C hebben een optimale prijs-prestatieverhouding en komen tegemoet aan alle eisen binnen de praktijk van ambulante specialisten.

 

Met mono- en bipolair coaguleren en monopolair snijden. De gebruiker heeft vrije keuze in de busuitrusting en er kunnen individuele  programma’s worden opgeslagen.

 

Verder heeft de VIO 50 C vijf verschillende modes, namelijk auto cut, dry cut, soft coag, forced coag & bipolar soft coag.

 

Auto cut: zorgt ervoor dat de snijkwaliteit automatisch geregeld wordt, het wordt aangepast aan de huidige stroom vereiste door het reguleren van de spanning.

 

Verder past de VIO zich aan de werk modus van de arts
en is er minimale necrose en reproduceerbare snijkwaliteit. Grotendeels onafhankelijk van de elektrode, het snij proces en de doelweefsel.

 

Dry cut: is een combinatie van spanningsregulatie en gemoduleerde golfvormen die een elektrochirurgische snee brengen met een unieke kwaliteit van hemostasis. Ideaal voor operatieve procedures die een goede hemostasis nodig hebben.

 

Soft coag: De nieuwe snelle zachte coagulatie met dosering van  vermogen. Daarnaast vindt er bij de coagulatie geen carbonisatie plaats
en plakt de elektrode ook bijna niet. Het biedt diepgaande coagulatie met minimale weefselschade.

 

Forced coag: zorgt ervoor dat er een snelle en effectieve werking is die voldoet aan alle eisen van een standaard coagulatie. Het kan direct gebruikt worden door de coagulatie elektrode of indirect bijvoorbeeld met de hulp van geïsoleerd chirurgisch pincet.

 

Bipolar soft: De lage spanningen die gebruikt worden in deze modus voorkomt dat het instrument vastblijft en zorgt duidelijk
voor een vermindering van weefsel carbonisatie.

Accessoires

Monopolaire elektrodes

Monopolaire handvatten

Bi-polaire instrumenten

Bi-polaire pincetten

Neutraal platen

Kabels en adapters

Accessoires voor ESU modules

Accessoires voor sub-systemen

Specificaties